Populaire Watersporten

Published May 06, 21
4 min read

Kitesurfles Van Ervaren Instructeurs

Een aantal jaren verder en we hebben een prachtig team met enthousiaste en kundige instructeurs. Maar werken we nog elke dag graag mee tijdens de kitesurflessen. Helaas kunnen we niet elke kitesurfles geven, maar waar mogelijk staan wij in het water te juichen wanneer jij je eerste meters maakt op je kitesurfboard! Benieuwd wat we per kitesurfles ongeveer zullen behandelen? Kijk hieronder hoe we de lessen proberen op te bouwen..

We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag (Verkozen tot nummer 1 kitesurfschool van Nederland). Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt (welke sport past bij mij).

Kitesurf Lessen

Kitesurfles - Ervaringen Van Opleidingen, TrainingenKitesurfschool.nl - Kitesurfles - Reserveer Direct!

Heb je voldoende lessen gehad en kan je zelf je eerste meters maken, dan is begeleid huren wellicht iets voor jou (Kitesurfles - 2021 Alles wat u moet weten). Hydro foilen. We geven wat tips over onze spot en wij houden vanaf het strand een oogje in het zeil mocht er iets gebeuren als je op het water staat. Meer over huren. watersport vakantie.

Kitesurfles - Ervaringen Van Opleidingen, TrainingenKitesurfles Of Kitecursus? - Surfschool

Op het Zuiderstrand heeft de gemeente een speciaal gebied aangewezen voor kitesurfles. Onze Kitesurfschool in Scheveningen werkt samen met strandpaviljoen Millers Beach. Hier kun je lekker een drankje doen voor / na de kitesurfles, je douchen en natuurlijk heerlijk genieten op het terras (Kitesurfles Volwassenen: Leer nu kitesurfen in Nederland). Ervaar het gevoel van vrijheid als je gaat kitesurfen bij kitesurfschool Scheveningen! Het ruisen van de golven, de kracht van je kite en de rust van de natuur zorgen ervoor dat jij dagen beleefd die je nooit meer vergeet.

Kitesurfschool - De #1 Van Nederland

Dit is een schiereiland waarin een meer ontstaan is. In dit meer is vlak en ondiep water met zeewind, perfect om te kitesurfles te nemen! In Kijkduin vind je ons kitesurf clubhuis. Hier kun je, je omkleden en een hapje / drankje nuttigen. Na afronding van je kitesurfles in Kijkduin ontvang je van ons een IKO card waarmee je wereldwijd kitesurf spullen kunt huren.

Ook voor je kitesurfles in Oesterdam raden we je onze prive cursus aan - sport nieuws. Hier krijg je een 100% vaargarantie bij als je meer dan 3 prive lessen afneemt en deze kost slechts 175 per les met een duur van wel 2,5 uur per les. Wij zijn Internationaal gecertificeerd door IKO (International Kiteboarding Organisation).

Introductie Kitesurfles, In Nederland

Wij adviseren gemeente Den Haag, de reddingsbrigade en het KNRM over (beleids)plannen met betrekking tot kitesurfen. Kiteboardschool. nl is niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste aanbieder van kitesurfles. Wij garanderen wij dat je waar krijgt voor je geld. Denk jij dat je niet kan leren kitesurfen? Thijs en Roel denken daar anders over.

Daarnaast hebben beide gasten meer dan 10 (!) jaar fulltime kitesurfinstructie ervaring. Naish en Prolimit zijn grote jongens in de kitesurfwereld - Kitesurfles Introductie in Zandvoort. Naish is zelfs marktleider. Kiteboardschool. nl heeft altijd het nieuwste kitesurfmateriaal van deze merken tot haar beschikking. Dit is niet alleen veilig, het versterkt ook je learningcurve zodat je sneller leert kitesurfen.

Kitesurfles Introductie In Zandvoort

Allemaal zeer stabiele en gemakkelijke kites. In Kijkduin zijn we de kiteboardschool die het dichtste bij vlakwaterlocatie de Zandmotor zit. Ideaal voor je kitesurfles! Kiteboardschool. nl is één van de 6 gecertificeerde IKO scholen in Nederland. Daar zijn wij best een beetje trots op. Ook online theorie leren? Wij hebben de grootste en meest waardevolle kennisbank van Nederland.Het shop team staat dagelijks klaar om je te voorzien van deskundig advies. Daarnaast hebben we op locatie alle Beach Essentials voor de strandliefhebber: Eco zonnebrand Zonnebrillen Hamamdoeken + Beachwear Liever online shoppen? Via onze online webshop bestel je alle items makkelijk vanuit huis en wordt het binnen 3-5 werkdagen thuis geleverd. watersportvakantie.

More from Watersportvakantie

Navigation

Home

Latest Posts

Kamperen In Noord-brabant - Bekijk Onze Tips

Published Oct 10, 21
8 min read

Campings Vlakbij De Biesbosch

Published Sep 27, 21
7 min read